Zorg voor sfeer in uw eigen huis met de Philips Hue

Zorg voor sfeer in uw eigen huis met de Philips Hue!

Als u opzoek bent naar een lamp die het gebruikersgemak naar een hoger level tilt en daarbij voor sfeer zorgt in uw huis, dan is de Philips Hue perfect voor u geschikt. Deze nieuwe innovatieve lamp van Philips biedt zowel wit als gekleurde lichten waarmee u uw persoonlijke lichtinstellingen kunt kiezen via uw telefoon of andere apparaten.

 

De lamp zelf en de werking ervan

Deze lamp maakt het mogelijk dat u de verlichtingen gemakkelijk kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en dat u bijvoorbeeld voor elke kamer een aparte sfeerinstelling aanmaakt.  De Philips Hue is draadloos verbonden met een zogeheten bridge, een klein rond apparaat dat zorgt voor de verbinding tussen de verlichting en uw eigen wifi-netwerk. Via het apparaat the bridge kunt u verbinding maken met uw telefoon of andere apparaten (bijvoorbeeld toon van Eneco). De Philips Hue lamp zorgt ervoor dat u vanaf elke plek in uw huis de verlichting kunt bedienen. Naast dat dit prettig is, zorgt het ook voor meer veiligheid. U kunt namelijk de verlichting volledig laten automatiseren waardoor het lijkt alsof u thuis bent, ook als u dat niet bent.

 

De Philips Hue App

De Philips Hue app is speciaal ontworpen voor IOS en Android smartphones zodat de lamp zich kan aanpassen aan uw dagelijkse leven. De voordelen van deze app zijn met name:

  • U kunt kamers creëren. Alle lampen die in verschillende kamers staan kunt u een aparte kleur geven.
  • Directe bediening. Verander of dim alle verlichtingen in uw huis met maar één simpele tik of swipe.
  • Dagelijkse routines. U kunt een speciaal lichtschema opstellen voor al uw dagelijkse activiteiten.
  • Bepaal de sfeer in uw huis. U kunt bepaalde scenes instellen die zich automatisch aanpassen aan de lichten in uw kamers.

 

Praat via Siri met de Philips Hue verlichting

Tegenwoordig zijn de ontwikkelingen dusdanig ver dat het nu ook mogelijk is om met de Siri app commando’s te roepen met betrekking tot de Philips Hue. U kunt nu gemakkelijk tegen de Siri app vertellen dat u graag wilt dat het licht wordt gedimd en de technologie zorgt dat het gaat gebeuren. Uiteraard moet het één en ander nog goed verder worden ontwikkeld, maar ook deze nieuwe technologie biedt veel gebruikersgemak voor de toekomst. Zo kunnen we binnenkort alles vanuit onze tv stoel regelen!

Leave A Comment