Platte tv

Bent u al langere tijd op zoek naar een platte tv? Of heeft u net besloten dat u uw oude tv wilt verruilen voor een gloednieuw plat exemplaar? Waarschijnlijk bent u het zat om met vrienden naar een klein beeldschermpje te staren tijdens een voetbalwedstrijd. Wie er daadwerkelijk gescoord heeft, is dan nauwelijks te zien. Het wordt hoog tijd voor een plat formaat. Een grote tv met nog grotere achterkant is echt uit de tijd. Doe hem gauw weg! Sommige aanbieders zorgen voor inruilkorting.

Allerlei formaten

Wilt u thuis films kijken alsof u in de bioscoop zit? Ervaar het nu met de platte 3D tv’s. Deze tv’s zijn plat en hebben eindeloze mogelijkheden. De ene keer zal het voelen alsof u het beeldscherm wordt ingezogen, de volgende keer lijkt het alsof de personages uw woonkamer instappen. U krijgt 3D brilletjes vaak gratis meegeleverd. Wanneer u kiest voor een platte LED tv, kunt u elk formaat beeldscherm kiezen dat u wilt. Ze hebben tevens een zeer gunstig energieverbruik. Een plasma tv is minder plat dan een LED tv, maar kent een natuurlijke kleurweergave en beelden met hoge contrasten.

Smart tv

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een platte smart tv aan te schaffen, in een extra dunne uitvoering. Met smart tv heeft u de mogelijkheid om via uw tv diverse applicaties zoals YouTube of Instagram te openen. U kunt ook internetten vanaf de bank, of foto’s en video’s afspelen. Vaak hoeft uw platte tv hiervoor niet eens verbonden te zijn met het internet. Wifi zit vaak al standaard ingebouwd. Wanneer u uw oude tv verruilt voor een plat exemplaar, is een tv-kast vaak niet eens meer nodig. U kunt ervoor kiezen uw nieuwe tv op te hangen met een muurbeugel. Het is ook mogelijk om, bij een grotere tv, plafondbeugels te bestellen.