Online tv winkels

Steeds meer mensen kopen tegenwoordig hun elektronica online, zo worden tv´s ook steeds vaker online gekocht. Men heeft de vele voordelen ontdekt van online tv winkels en daarom stijgt het aantal online tv winkels de laatste jaren ook enorm. Zo zijn de webwinkels van Coolblue, de Mediamarkt, Tvaudio.nl en Bol.com een van de grootste online tv aanbieders op het moment. Deze webwinkels bieden een groot assortiment aan verschillende soorten tv´s aan. Toch zitten er verschillen tussen deze webwinkelgiganten die hieronder genoemd zullen worden.

Coolblue

Coolblue is een relatief jonge webshop die enorm veel elektronica producten verkoopt. Alle productcategorieën zijn verdeeld onder sub/dochter websites. Zo geldt dit ook voor de televisies die ze verkopen, deze zijn te vinden onder de speciale Coolblue TV Store. Coolblue biedt uitstekende service en scherpe prijzen. Het is een webshop die vooral voor hele goede service gaat, zelfs elke dag een beetje beter. Voor de rest zijn er op de website veel recensies te lezen en is het ook heel prettig navigeren over de websites van Coolblue. U kunt per product zelfs video reviews bekijken. In de Coolblue TV Store zijn enorm veel televisies te vinden, waarbij u ook via de zoekfuncties eenvoudig de televisie kunt vinden die perfect bij u past.

Bezoek webshop


 

Bol.com

Bol.com is één van de grootste webshops van Nederland. Ze verkopen enorm veel producten en zo verkopen ze dus ook veel televisies in alle verschillende uitvoeringen. Bol.com staat voor lage prijzen en een uitstekende service. Ze hebben een enorm groot assortiment aan televisies en het is ook heel eenvoudig om de juiste tv te kunnen vinden. De website is overzichtelijk en daarom is het ook makkelijk navigeren. Er zijn ook veel productrecensies te vinden op de site. Doordat Bol.com nu onder Ahold valt is het ook mogelijk om uw bestelde product op te halen bij de Albert Heijn, zo valt het hele probleem dat u verplicht thuis moet zijn voor uw pakketje weg. Kortom, Bol.com biedt goede service voor een lage prijs.

Bezoek webshop


 

MediaMarkt

De Mediamarkt heeft sinds een aantal jaren ook een webshop. Veel producten die u bij de Mediamarkt zelf vindt zijn daarom nu ook online te vinden. De prijzen van deze online producten verschillen alleen wel van de winkelprijzen. De webshop van de MediaMarkt moet het vooral hebben van zijn voordelige prijzen en kan met recht een prijsvechter worden genoemd. De service is ok, maar niet uitstekend. Het is redelijk makkelijk navigeren binnen de webshop, alleen biedt het niet veel zoekmogelijkheden. De webshop heeft wel een groot assortiment aan televisies te koop, dus als u voor voordelig gaat is het zeker de moeite waard om voor een televisie op MediaMarkt.nl te kijken.

Bezoek webshop