Gratis Films streamen met een Android mediaplayer

 

Gratis films streamen, tv kijken wanneer jij het wilt, geen sportwedstrijd meer missen. Met een Android mediabox bepaal je zélf wanneer en wat je kijkt, dankzij de vrijheid om apps te installeren die voor jou van belang zijn. Ga voor tv-apps als Uitzending Gemist, RTL XL, CNN, Netflix, NPO of Horizon.

Oneindig aanbod in de Android market

Mediaplayers met het programma KODI, bieden je toegang tot veel internationale filmkanalen. Alle Amerikaanse series zijn dan direct te bekijken, dus nooit meer wachten tot jouw favoriete serie in Nederland op televisie verschijnt. De Android tv box heeft als besturingssysteem Android. Via de Android market van Google installeer je dus zelf gemakkelijk apps. Naast de tv-apps heb je de mogelijkheid om radio en games te installeren, of apps zoals Twitter en Facebook. Wil je een mediabox kopen, dan betaal je hiervoor slechts eenmalig, voor de mediabox heb je namelijk geen abonnement nodig.

Films streamen in full HD

De nieuwste series en films streamen doe je veilig, simpel én kijk je in full HD of zelfs in 4k Ultra HD of 3D ready. Het enige dat je nodig hebt is een HDMI aansluiting en een verbinding met internet via wifi of via de kabel. Dankzij plug & play ben je snel klaar om te beginnen. Met VPN apps installeer je simpel een VPN verbinding, waardoor jouw internet verbinding van de Android TV Box veilig en anoniem is. Een mediabox kopen is dé oplossing voor als jij de ultieme vrijheid wilt hebben op jouw televisie.

Leave A Comment