Digitale televisie kijken op meerdere televisies

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die meer dan één televisie hebben. Een alles in 1 digitale tv op meerdere televisies pakket kan uitkomst bieden in zo’n geval. Interactief televisiekijken wil je niet alleen in de woonkamer, maar ook op je slaapkamer bijvoorbeeld. Gelukkig is alles in 1 digitale tv op meerdere televisies geen probleem meer tegenwoordig. Het enige wat je nodig hebt is een tweede mediabox. Providers zoals Proximus of Scarlet kunnen deze tegen meerprijs leveren. Met zo’n tweede mediabox wordt alles in 1 digitale tv op meerdere televisies werkelijkheid. Je kunt, net als op de “grote televisie” interactief televisie kijken. Je kunt dus pauzeren, terugspoelen en opnemen.

Extra kosten voor alles in 1 digitale tv op meerdere televisies

Als je een tweede mediabox nodig hebt worden hier in de meeste gevallen extra kosten voor in rekening gebracht. Elke provider rekent hier een ander bedrag voor, wij raden je dan ook aan om even te informeren naar de extra kosten. Als je het extra bedrag voor alles in 1 digitale tv op meerdere televisies de moeite waard vindt kun je de mediabox aanvragen.

Aansluiten van de 2e mediabox

Zodra je de tweede mediabox hebt ontvangen is het een kwestie van aansluiten om alles in 1 digitale tv op meerdere televisies te activeren. Daarna kun je profiteren van alle voordelen die de mediabox kent! Hoe gaat het aansluiten in z’n werk? Je kunt hetzelfde stappenplan aanhouden als bij de eerste mediabox. Weet je niet meer hoe het moet, dan kun je altijd nog de handleiding raadplegen. Deze wordt als het goed is meegeleverd. Is dat niet het geval, dan kun je de website van de telecom provider raadplegen om de handleiding te downloaden / te bekijken. Mocht je de installatie niet zelf willen uitvoeren, dan kun je kiezen voor een monteur op locatie die ervoor zorgt dat alles in 1 digitale tv op meerdere televisies actief wordt. Aan zo’n monteur zitten in 9 van de 10 gevallen kosten verbonden. Informeer eerst goed naar de hoogte van deze kosten voordat je besluit een monteur in te huren. Wij wensen je alvast heel veel plezier toe met alles in 1 digitale tv op meerdere televisies, veel kijkplezier toegewenst!

Hoe snel internet hebt jij?

Het is wel belangrijk dat je een goede snelle internetverbinding hebt wanneer je online televisie wilt kijken. Hiervoor kun je het beste kiezen voor een snelle glasvezelverbinding (in plaats van DSL of kabel internet). Door een postcodecheck uit te voeren zie je direct welke verschillende internet mogelijkheden er voor jou beschikbaar zijn.

Leave A Comment