CDs, DVD,s Blu-rays en hoesjes laten bedrukken?

Als je een mooi hoesje om je CDs, DVDs of Blu-rays wil hebben is het prima te doen als je dat voor één disc zou willen, is dat voor grotere aantallen dan is het aan te raden om dat door een professioneel bedrijf te laten doen. Zo heel erg duur is het niet eens, ook kan een bedrijf dat hier in gespecialiseerd is jouw discs voorzien van een mooie opdruk.

De meeste bedrijven die deze diensten aanbieden hebben zelfs een online ontwerpstudio. Je kunt hier mee je eigen ontwerp maken voor zowel een disc als voor een mooi hoesje. Door foto’s en persoonlijke teksten toe te voegen kun je als je bijvoorbeeld een bruiloft gehad hebt gemakkelijk voor vrienden en familie een DVD laten bedrukken met een mooi hoesje er om heen.

Voor bedrijven is het zelfs mogelijk een ontwerp te laten maken, die leveren hun beeld materiaal aan en eventueel teksten die ze op de discs en hoesjes wensen en wij maken dan een mooi en professioneel ontwerp hier van.

Als een consument of een bedrijf discs of hoesjes besteld zijn deze na circa 7 a 10 werkdagen klaar. Vervolgens worden ze opgestuurd met de post en komt de pakketservice deze bezorgen.

Leave A Comment